Octavia 1.9 tdi Światła

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maciek_eje
    Classic
    • 2012
    • 8

Octavia 1.9 tdi Światła

Ej misziaczki kolorowe to sie zdecydujcie kiedy!!! W czwartek jest spot czy go niema?
  • dawidek33
    Classic
    • 2010
    • 17

Octavia 1.9 tdi Światła

Witam może wy mi pomożecie. W samochodzie pali mi się tylnie prawe światło przeciwmgłowe i nie mam pojęcia gdzie szukać usterki. Dokładnie model mojej skody to wersja raider 1.9 tdi 130 koni z 2004 roku. A druga usterka dotyczy ustawienia lusterek. za pomaca przełącznika mogę tylko ustawić tylko prawe lusterko a na przełączniku mam ustawione na lewe lusterko a steruje się tylko prawe. bez względu na położenie przełącznika.
    Dawidek33

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

uszkodzone włączniki - taki oto mój pomysł na te usterki

Komentarz

• krzysiek13
        L&K
        • 2010
        • 1155

Miałem podobnie w passacie, ale przednie przeciwmgłowe się paliły - winny był włącznik świateł. Żeby go wyjąć, z tego co pamiętam, trzeba to pokrętło wcisnąć i obrócić w prawo, po czym do siebie - wypinamy z tyłu wtyczkę i jest nasz jeśli w skodzie jest inaczej to mnie poprawcie
        Octavia

Komentarz

• McGan
          RS
          • 2010
          • 3573
          • Superb III (3V3)

k085, identycznie
          Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
          Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

• s1
            Ambiente
            • 2010
            • 185

Z lusterkiem miałem podobnie, ale lewe nie chodzilo wcale a wpozycji lewe nie chodziło nic u mnie pomogło czyszczenie styków, najlepsza opcją to przełożenie na chwile przełącznika od innej skodzianki.

Komentarz

• 13karolss
              Ambiente
              • 2010
              • 199

u mnie jest ten sam problem,w tym samym modelu z lusterkami i swiatlem przeciwmgielnym i tez niewiem jak to zrobic
              karol - człowiek który zostal papierzem

Komentarz

• krzysiek13
                L&K
                • 2010
                • 1155

Gdzieś mam też taki przełącznik do lusterek sprawny, ale z passata, nie wiem czy pasuje, jakby ktoś chciał
                Octavia

Komentarz

• dawidek33
                  Classic
                  • 2010
                  • 17

Ze światłem sobie poradziłem. banalny problem po prostu wcześniej źle wsadziłem żarówkę. A lusterek nie ruszam jest za zimno a jak zacznę rozbierać na zimnie to mogą mi popękać plastiki a nie mam ogrzewanego garażu.
                  Dawidek33

Komentarz

• s1
                    Ambiente
                    • 2010
                    • 185

Z paska raczej nie podejdzie, może z b4 ale raczej nie.

Komentarz

Pracuję...